Program kısaca Pdf dosyasından, tarayıcınızdan, veya resimden karakterler algılayıp onu word,excel,web sitesi gibi farklı formatlara dönüştürme yazılımıdır. Yani PDF'yi word'e , excel'e, web sayfasına vs. herşeye çevirebilirsiniz. Desteklediği birçok dil programı öne çıkarmaktadır. Desteklediği diller arasında Türkçe'de bulunmaktadır.







Programı http://www.bilgidepo.com/site/index.php/topic,203.0.html adresinden indirebilirsiniz.


Adobe Photoshop CS3 Extended v10.0 ORİJİNAL TÜRKÇE










490 MB


Tanıtım:




Adobe® Acrobat® 8 Professional yazılımı işiniz gereği veya dökümanlarınızı elektronik ortamda kitap haline getirmeniz için datalarınızı kombine edebilceğiniz PDF dosyaları hazırlamanıza ve düzenlemenize yardımcı oluyor. Kolay ve kullanılabilir arayüzü ile güvenli Adobe PDF dosyalarınız elinizde.







Kolaylıkla Office, Outlook, Internet Explorer, Project, Viso, Access, Publisher, AutoCAD®, Lotus Noes veya baskı yapabilen tüm programlarla elinzide olan dosyalardan Adobe PDF dökümanları hazırlayabilirsiniz.







Dökümanları, çizimleri ve zengin media içeriklerini tek bir içerik olarak PDF dökümanında birleştirebilirsiniz. Dosya türü, tanıtım veya istediğiniz sırayla dosyaların yerlerini ayarlıyabilir ve en küçük dosya boyutuyla dökümanı çıkartabilirsiniz.





Acrobat 8 Professional'ın Yeni Özellikleri







Birçok dosyayı arama yapılabilir, sıralanabilir PDF paketleri halinde tek bir dosyada birleştirebilirsiniz. Gelişmiş güvenlik seçenekleri ve ayarlarıyla, digital imzalar ile birlikte herbir PDF dökümanının içeriği korunulabilicek.







PDF üretmeye yeni başlayanlar ya da Acrobat ile ilk kez tanışanlar, önceki Acrobat'ta nasıl çalışcaklarını kavramak için arabirimde biraz zaman harcamak zorunda kalıyorlardı. Acrobat 8'deki Getting Started penceresi yeni kullanıcılara yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor, kullanıcısını yapmak istediği işe uygun bölüme yönlendiriyor. Bu pencere aslında Acrobat'la yapabileceğimizi bilmediğimiz birçok işlemin farkına varmamızı ve programdan elde edeceğimiz faydanın artmasını sağlıyor.







Acrobat 8'in yeni araç çubuğundaki sekiz temek kategoriye ulaşmay sağlayan butonlara yer verilmiş. Bunlar sırayla PDF oluşturma, dosyaları birleştirme, dışarı verme, toplantı başlatma, güvenli hale getirme, imzalama, form hazırlama, inceleme ve açıklama işlemlerini gerçekleştiriyor. Bu düğmelerden birine tıkladığınızda örnekler, fikirler, kılavuzlar ve ek bilgiler içeren, amaca uygun bir sayfa açılıyor ve işinizi kolayca gerçekleştirebilmenizi sağlıyor.







Static PDF dökümanlarında otomatik olarak form kutularının yerlerini belirlemek ve onları interaktif kutular haline getrilip elektronik olarak her Adobe Reader kullanıcısı tarafından doldurulabilir hale getirilebiliyor.











____



Adobe Dreamweaver CS3 v9.0.3453 Retail Orijinal TÜRKÇE























___



Adobe Flash Cs3 v9. Retail OrjinaL Türkçe




Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

___



Adobe Fireworks CS3 v9.0.0.1188 Retail Orijinal TÜRKÇE




















UPDATE









___





Adobe Illustrator CS3 v13 Retail Orijinal TÜRKÇE












UPDATE








___





Adobe Contribute CS3 v4.1 Retail ORİJİNAL TÜRKÇE








SETUP+FIX








MIRRORS








UPDATE






___



Adobe InDesign CS3 5 Retail Orijinal Türkçe









UPDATE






___



Adobe InCopy CS3 5 Retail Orijinal Türkçe








Tanıtım:

Adobe InCopy CS3 yazılımı, Adobe InDesign CS3 yazılımı ile sıkıca entegre olarak ortak yürütülen editorial iş akışı için eksiksiz bir çözüm sunan profesyonel bir yazım ve düzenleme programıdır.



Verimli görev-bazlı iş akışı

Birden fazla editörün ve Tasarımcının eş zamanlı olarak aynı InDesign dökümanın üzerinde çalışmasını sağlayarak üretim sürecini hızlandırın. InDesign CS3 dökümanını yetkilere göre ayırın ve dilediğiniz bölümü kolay ve esnek bir şekilde istediğiniz gibi değiştirin.



Kesin sayfa düzeni ve %100 doğru satırlamaİş tanımına göre en uygun görüntüleme şeklini siz seçin. Galley View satırlamayı %100 doğru olarak görüntüler, Story View’de daha hızlı metin derleyebilir, Layout View’de ise dökümanın sayfa tasarımına göre metinleri değiştermeniz mümkün.



Ayrıntılı copyfitting geri bildirimi

Galley, Layout ve Story View’de çalışırken copyfit ile tüm gerekli bilgileri alın. Satır, kelime ve karakter sayısı yanı sıra kalan sayfa boşluğu veya aşımını görsel olarak sürekli göz önünde bulundurun ve dolayısıyla daha kolay çalışın.



Editörlere yönellik gelişmiş araçlar

Genel yazı tipi belirlemeye yarayan hazır stiller ve geliştirilmiş arama/değiştirme arayüzü gibi editörlere yönellik gelişmiş araçlar ile daha üretken olma imkanını yaşayın.



Editörler arası akıllı işbirliği

Yapılan metin değişikliklerini kolaylıkla takip edin, onaylayın veya red edin. Editörler arası iletişimi geliştirmek amacını taşıyan not sistemini sayfaların istediğiniz her hangi bir yerine ekleyebilir etkileşimi artırabilirsiniz.



Uyarlanabilir çalışma alanı

İş tanımına göre gereken araç panellerini aktif hale getirerek ekran alanınızı daha verimli şekilde kullanın. Panel kombinasyonlarını kayit edin ve aralarında sorunsuz bir biçimde geçiş yapın.



Profesyonel tipografi

Satır, karakter ve paragraf aralığı gibi hassas tipografik ayarlar yapın. OpenType yazı karakterlerini ve Unicode karakter kodlamasını kullanın. Simge panelini kullanarak gereken simgeleri kolayca ekleyin.



Çoklu metin biçimi desteği

Microsoft Word, Excel, RTF, ASCII ve XML gibi formatları kolayca InCopy’e taşıyın.



Esnek tablo biçimlendirme

Sıfırdan tablo yaratın, Word veya Exel tabloları import edin ya da sekmeli metinleri tablo haline getirin. InDesign CS3’de yarattığınız karmaşık tabloları InCopy’de daha verimli işleyin.



XML desteği

XML metin ve tablolarını InCopy CS3’e taşıyın, değiştirin veya yenisini oluşturun.



Ekibinizle paralel daha zekice çalışın

Sadece size gereken InDesign CS3 öğelerini (bir sayfanın spesifik bir alanı veya bir belgenin tamamı) içeren görevler üzerinde çalışın. Dosya durumunu izleyin ve yönetin ve tasarımcı bunları size açtığında tasarım değişikliklerini görün.Tasarımcıların size atadığı karelerdeki görüntüler ve çizimleri kolayca yerleştirin, ölçekleyin, kesin ve döndürün. Çeşitli kaynaklardan gelen içerikleri kolayca açın ve ithal edin; çünkü, InCopy CS3 çok sayıda metin dosyası formatını (Microsoft Word, Excel, RTF, ASCII ve XML dahil) destekler.



İş arkadaşlarınızla iletişim kurmak için kullanışlı satıriçi notları kullanın veya geçici olarak yazarken alternatif metinler depolayın veya bir öykü düzenleyin. Notes paletini kullanarak kolayca notlar ekleyin, silin, izleyin, gizleyin, gösterin ve aralarında geçiş yapın.



%100 hassasiyet sunan görünümler

Bir öykü yazarken veya düzenlerken üç görünüm arasında geçiş yapabilirsiniz. Galley View %100 hassas satır sonları görüntüler. Story View daha hızlı kelime işlem sunar. Layout View ise InDesign yerleşiminin hassas bir görünümünü sağlar, böylece tasarıma göre metin düzenlemeleri yapabilirsiniz.Layout View’de katmanların görünebilirliğini kontrol edin. Örneğin, inceleme için çok dilli bir çalışmada farklı dil versiyonlarındaki içeriklere sahip katmanları gizleyebilir veya gösterebilirsiniz.



Eğer asıl yerleşim henüz tanımlanmadıysa copyfit kurallarını kendiniz belirleyin. Sayfa boyutu, sütun genişliği ve karakter sayısı gibi parametreler için değerler girin ve tam olarak ihtiyaçlarınıza uygun kopyayı yaratmaya başlayın. Gallery, Layout ve artık Story View’de çalışırken copyfit bilgilerini görüntüleyin. Sürekli görsel geri bildirim sizi arta kalan alan (veya taşan miktar), öykü derinliği ve satır, sözcük ve karakter sayıları hakkında bilgilendirir.



Daha verimli yazın ve düzenleyin

Etkili metin yönetim özellikleriyle (gelişmiş metin ithal seçenekleri, metin sürükleyip bırakma, biçimlendirme olmaksızın yapıştırma ve opsiyonel yaygın hata metin düzeltmesi gibi) temiz, nihai kopyayı çabucak elde edin. Zengin metin biçimlendirme özellikleri (gibi iç içe geçmiş stiller, OpenType desteği gibi) kullanarak güzel görünümlü tipografi üretin. Kapatılabilir paletler, özel klavye kısayolları, düzenlenebilir araç çubukları ve metin düzenleme için görüntüleme tercihleri sayesinde kelime işlem ve copyfitting ortamınızı çalışma stilinize en uygun şekilde özelleştirin.






UPDATE